A Budaörsi állatmenhely számunkra egy hely ahova igyekszünk minél gyakrabban ellátogatni. Egy hely ahol nagyon kedves emberek dolgoznak, és saját szabadidejüket arra szánják hogy önkéntesen segítenek a hely fenntartásában. Ezt a nemes gesztust látva, arra gondoltunk hogy mi is részt veszünk a támogatásban, és ahogy tudunk segítünk az ellátmányok biztosításában! Profitunk 5%-át arra szánjuk hogy főleg eledelt veszünk, és juttatjuk el állatmenhelyeknek. Sikerült sokat beszélnünk az ott dolgozókkal és megdöbbentő dolgokat mondtak az állatok odakerüléséről. Például hogy milyen körülmények között kerülnek hozzájuk ezek a kisállatok. Sok ember gazdasági okok miatt nem képes fedezni az állat gondozását vagy csak szimplán ráun és az utcára taszítja. Megdöbbentő hogy vannak emberek akik felelősség tudat nélkül eldobnak élőlényeket anélkül hogy helyet biztosítanának nekik a további élethez.

Minden hónapban elnézünk legalább egyszer hozzájuk, ellátmányt viszünk és köszönünk a kis állatoknak. Igaz nem csak kutyusok vannak, hanem macskák is akik ugyanúgy segítségre szorulnak, ezért néha viszünk macska eledelt is! Nekünk személy szerint Tango kutyus az egyik legnagyobb kedvencünk. Mindig boldog is nagyon szeretet éhes! Ránk néz a két nagy szemével, odadugja a testét közel hozzánk, hogy megsimogassuk. Ez egy nagyon nagy irónia az életben, hogy mi emberek mindig többet és többet akarunk azért hogy boldogok legyünk, miközben Tango egy érintéssel beéri. Elgondolkodtató és közben nagyon szomorú. Részben ezért is érzünk mély motivációt arra hogy minél többet segítsünk.

A Budaörsi állatmenhely az egyik legnagyobb non-profit szervezetnek számít a saját szférájában, és sokan említették, hogy ők szorulnak rá a legnagyobb támogatásra, mivel nagyon sok állat gondozását látják el egy igen visszamaradott helyen.
Amikor kékfény sz
űrős szemüveget rendelnek vevőink, azt szoktuk mondani hogy “üdvözünk a csapatban” mivel egy olyan nemes célhoz járulnak hozzá ami túlmutat a saját világunkon! Egy olyan tevékenységnek lesznek részesei ami segít életeket jobbá tenni. Szerintünk ez a fontos az életben, hogy tudjunk másokon segíteni. Itt nem kell nagy dolgokra gondolni, mivel hogyha sokan segítenek akkor egy kis segítség is nagyra nőhet.