Egy kék történet a fekete párducról

Párducnak hívják a mi nagymacskánkat, aki elég bátor ahhoz hogy nagyot álmodjon és belevágjon egy titokzatos utazásba! Párduc elindul a nagy útra Blue Land-be! Viszont tudni érdemes Blue Land-ről hogy nagyon veszélyes és rengeteg kellemetlen érzés vár hogyha betévedsz erre a földrészre. Mint például fejfájás, szemszárazság vagy akár alvás problémák. Szerencse hogy a fekete párduc “kékfény védett”. Ezért Párducnak semmi baja nem lesz és biztonságban elindulhat a nagy útra! No Blue

Kék story egy láthatatlan utazóról

Az éjszaka sötét és az utcák üresek. Még talán soha se volt ennyire sötét. Na de várj! Valami világít a sötétben, és a szemem kiszárod, a fejem elkezd fájni és nagy valószínűséggel ma nem fogok aludni.
Viszont egy szellem a sötétből felém közeledik. Alig látom a szellemet de érzem hogy ez egy nagyon barátságos szellem! A szellem felém nyújt egy Express Baby átlátszó szemcsit és a fülembe suttogja: “Vedd fel ezt a kékfény szűrős szemcsit és jobban fogod érezni magad”. A legbarátságosabb szellem akivel valaha találkoztam!

Leó a kék mélységben

Leó a leopárd nagyon nem szereti a vizet.... viszont a mai modern világ lehetőséget ad arra, hogy virtuális valóságban kapcsolata legyen a vízzel. Így a tengert tudja nézni a monitoron, anélkül hogy vizes lenne. Viszont a képernyőből áradó kékfény ennek ellenére megtalálja, és ettől Leónak egyszerre csak kiszárad a szeme, elkezd fájni a feje és nagy valószínűséggel alvás problémák fognak fellépni nála... Leónak kell egy szuper cool lovenvision kékfény szűrős szemcsi, ami a szemét megvédi! Juhú!